Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Om Naturligvis


Outdoor-udstyr til friluftsliv i Naturligvis


Naturligvis Outdoor er tidligere kendt som det gamle hæderkronede Forst & Jagthuset, der blev etableret i 1906. Generation efter generation søger råd og vejledning i butikken for at finde det rette udstyr til oplevelser ude i naturen.

Med navneskiftet til Naturligvis Outdoor signalerer vi moderne tider med moderne outdoor-udstyr. Uanset om det gælder fjeldene i Norge, savannen i Afrika eller sne og is på Grønland kræver det specialviden om hvordan man skal klæde sig på, og hvad man skal medbringe.

Naturligvis Outdoor har et stort udvalg af outdoor-beklædning, så man kan holde på eller komme af med varmen, samt fodtøj som vandrestøvler og sandaler til de store udfordringer.
Vi har rygsække med god pasform til backpackere. Vores soveposer er tilpasset den omgivende temperatur, og vi har et stort udvalg i telte, uanset om man vil ligge to sammen på fjeldet eller have plads til hele familien.

Til vintersæsonen har vi nøje udvalgt det bedste skitøj og skiudstyr, uanset om man er til langrend eller alpin-vintersport.

Alle medarbejdere i Naturligvis Outdoor er selv meget rejsevante og kan give dig personlig vejledning. Du kan selv finde varerne her på nettet, men du er også velkommen til at besøge os i en af butikkerne eller ringe eller maile til os på mail@naturligvis.com, hvis du har spørgsmål.


Naturligvis Outdoor Danske butikker siden 1906