Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Campingudstyr og rejseudstyr

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Campingudstyr


Camping er fantastisk! Der er intet som at tilbringe alle døgnets timer udenfor og vågne naturligt af dagslyset og fuglenes kvidderen. Og så de sene sommeraftener, der centreres om lyset fra bålet og den varme kakao. Roen er helt speciel, for ingen skal nå noget. Man kan være tilstede lige dér i øjeblikket. Hos Naturligvis Outdoor elsker vi camping, og vi elsker at dele ud af vores campingviden. En ting er sikkert for, at campingferien skal blive god: gå ikke ned på campingudstyr og rejseudstyr.

Når du er væk fra hverdagens rutiner, er du også væk fra hverdagens indkøbsmuligheder, og det er ikke problem, hvis du har tænkt over, hvad du har pakket. Gå på opdagelse i vores lækre campingudstyr og vær sikker på, at du får det hele med!

Camping er en fantastisk måde at være sammen på, og det er en skøn måde at nyde naturen. Vi har et bredt udvalg af campingudstyr, der alt sammen er høj kvalitet, og hjælper dig til at få den bedste tur.

Der er mange forskellige måder at campere på. Nogle mennesker sætter pris på, at det er så simpelt som muligt. Andre kan godt lide, at hyggen er i højsædet og pakker gerne lidt ekstra, for at dette sikres. Intet er mere rigtigt end det andet, og vi har udstyr til begge måder at campere på.


10 gode råd til campingferien


1. Gå aldrig ned på campingudstyr


Det er ikke bare noget vi siger... Vi mener det virkelig. Det kan være en stor hindring for ferien, hvis du pludselig mangler noget helt essentielt, som der ikke blev tænkt på inden eller som du tænkte, du kunne undvære. Tænk hverdagens liv igennem og overfør det til et telt, så du har gennemtænkt dine og familiens behov igennem. Drikker I kaffe? Læser I bøger? Hvordan klarer I myg? Skal I lave mad over bål? Kommer det til at regne? Vi har samlet lidt af disse overvejelser i punkterne nedenfor, så du stadig har mod på den skønne campingferie.

2. Find ud af så meget som muligt om, hvor I skal være, inden I tager afsted


Det er vigtigt at kende det område, du skal campere i. Først og fremmest er vejret afgørende. Skal du et varmt sted hen, skal du overveje et telt med gode udluftningsmuligheder, sko der åndbare, og generelt tænke over, hvordan du holder din mad kold og frisk. Her er køletasker og skygge vigtige ingredienser. Til gengæld skal du ikke bekymre dig om at rykke opholdsrum og køkken udenfor. Skal du derimod op til de norske fjelde, skal du overveje, hvordan du holder dig varm og tør - både om natten og om dagen. Her er en varm sovepose uundværlige, og et telt med et godt forrum og god isolering gør en stor forskel. Jo bedre du kender det område, du skal campere i, des færre forhindringer opstår der.

3. Tænk over, hvor I skal være


Nu til noget, der er ligeså vigtigt. Hvor skal I være, når I er der? Det er vigtigt at skabe rum for hygge og afslapning. Skal I sidde udenfor hele tiden? Skal der være plads til hygge inde i teltet, hvis det skulle regne? Under alle omstændigheder er både stole og et bord uundværligt. Her kan I mødes og spise, spille spil, snakke og meget andet. Derudover, gør det også underværker at skabe hygge omkring bordet. Det kan gøres med en lanterne. Husk også opbevaringsplads til bøger, spil, tørvarer og andet, det er rart at have i nærheden af bordet.

4. Overvej, hvordan I laver mad


Nogle nyder at lave mad over bål, og kan gøre det til en dagsaktivitet at kokkerere ved bålet. Hertil er det godt med et bålstativ, så gryderne kan hænge over flammerne. Et smart alternativ er Trangiaen, der består af små gryder med mulighed for et lille isoleret varmeelement. En trangia er nem at styre og en effektiv måde at lave mad på ude i det fri. Man kan også planlægge at købe sig til de varme måltider i nærheden af campingområdet, men her er det vigtigt at have sikret på forhånd, at der findes restauranter og madindkøb i nærheden af, hvor du ønsker at campere. En køletaske med køleelementer er også altid en vigtig investering. Ligeså er en termokande, så varme drikke kan holde sin temperatur. En termokande er også rar, hvis I skal ud på ture. Husk også service: tallerkner, skåle, kopper og bestik. Det har vi i mange smarte og kompakte variationer, der er nemme at have med og anvende.

5. Hold det bekvemt


På Roskilde festival er snavset og lugten en del af charmen, men det er ikke det samme på en campingferie. Mange sætter pris på hygiejnen og almindelig bekvemhed. Hos Naturligvis Outdoor sælger vi nogle lækre fiberhåndklæder, der er lette og kompakte. De har den samme anvendelighed som et almindeligt håndklæde. Vi har ligeledes kompakte sæber og vaskemiddel.

6. Søvn er vigtigt, også på campingferien


Søvn er afgørende for vores livskvalitet. Det er afgørende for vores velvære, at vi får sovet komfortabelt og uden afbrydelser om natten. Det er et kendt faktum, og det bliver ikke mindre relevant på campingferien. Her skal du store dele af tiden være fysisk aktiv. Hvis du ikke sover ordentligt, kan det være en stor hindring for ferien. Det har Naturligvis Outdoor tænkt over. Derfor fører vi meget lækkert overnatningsudstyr. Vi har bl.a. letvægtsluftmadrasser, der er vertikalt opdelt, så luften altid fordeler sig jævnt og yder bedst mulig komfort. Samtidig er letvægtsluftmadrasserne lette og kompakte, både nedpakket og oppustet. Lanterner er også en uundværlig del af hyggen. De giver mulighed for at nyde en god bog i soveposen inden sengetid, og skaber en hjemlig hygge omkring teltet.

7. Husk tøj til en aktiv ferie


Mange planlægger vandreture og anden fysisk aktivitet, når de er på campingferie. Derfor er det vigtigt at pakke efter dette. Let tøj, der er åndbart og behageligt gør en stor forskel. Skal du til de norske fjelde, er en god regnjakke eller vindjakke uundværlig. Se vores udvalg af tøj til kvinder her. Se vores udvalg af tøj til mænd her. Uanset vejret, skal der tænkes over fodtøjet. En god sko yder optimal støtte. Det gør de ved, at sålen er godt affjedret og skoen er formet efter foden. I bjergterræn er vandrestøvlen god, fordi den giver støtte omkring anklen, så du står mere sikkert i det ujævne terræn. Skal du ud at gå i skoven, kan det være fugtigt, og der sikrer en Salomon 'contagrip' vandresko, at du står sikkert i skovbunden. Når du har det rigtige tøj med til aktiviteterne, er der meget mere plads til, at du kan nyde det.

8. Der findes (næsten) ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning


Dette ordsprog gælder i de fleste situationer. - I hvert fald når det drejer sig om almindelige campingferier. Det er ikke kun i de ekstraordinære situationer, at der skal tænkes over påklædning. Mange situationer kan reddes af det korrekte overtøj. Regnen er ikke ligeså slem, hvis du er dækket af regntøj, der holder dig tør og varm, når du bevæger dig udenfor. Gode sko holder dig fast i mudder. En fleecetrøje gør aftnerne ved bålet mulige, selvom temperaturen er lavere end forventet. Sådan kan godt overtøj redde meget.

9. Når noget uventet sker, så...


Når vi er i naturen, kan vi ikke forudse det hele. Det er noget af det skønne, at naturen lever på en anden måde, end vi forestiller os. Det kan dog også skabe lidt sammenstød mellem menneske og natur. Men frygt ej! Hav det klassiske "Kit" med. Det rækker langt. Hertil har vi kompas, hvis I skal ud på vandreture. Lommekniven er et must i camping. Bliver den ikke nødvendig i nødsituationer, er den god underholdning for børn og barnlige sjæle. Vi har små æsker, som indeholder nåle, pincet, saks og andet, der kan redde en split ud på ingen tid. Husk også ekstra batterier til, hvis lommelygten går ud! Så er du klar til de fleste udfordringer.

10. Nyd ferien, hinanden og naturen!


Når du har forholdt dig til alt det overstående, er du godt rustet og kan fokusere på det vigtigste. Nemlig at nyde den skønne ferie, I skal ud på. Camping er en unik måde at holde ferie på. Om det er på campingpladsen eller helt ude i skoven, så tvinger det os til at leve mere simpelt end i vores normale hverdag. Tit opdager vi, hvor lidt vi i virkeligheden behøver. Det kan give os perspektiver til stort og småt. Når distraktionerne er væk, kan vi nyde hinandens selskab på en anden måde. Mere intenst, mere frit. Derfor er campingferien ikke noget, man skal undervurdere, og vi glæder os over, at det har din interesse.