Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 >

Outwell

Outwell er et dansk brand, der har specialiseret sig i kvalitetsprodukter indenfor friluftsudstyr. Outwell har udmærket sig på deres gode familietelte, og deres sans for familiecamping. Hos Naturligvis Outdoor har vi et bredt sortiment af Outwell produkter, der sikrer dig den bedste tur ud i det fri. Er du på udkig efter telt, sovepose, underlag og alt andet der hører til camping, så er du kommet til det rette sted. Gå på opdagelse i vores udvalg og find en masse lækkert Outwell udstyr til din campingtur.
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Outwell inspirerer familier til at nyde friluftslivet


Camping kan være fantastisk. Morgenduften, der rammer dig, når du vågner. Stjernehimlen, der ikke forstyrres af bylyset. Den varme kakao om aftenen. De små regndråber, der lander let på teltdugen, mens du ligger varmt og sover inde i teltet. Sådan kan en campingtur være. Den kan også være meget anderledes, hvis ikke man får pakket rigtigt. Men det kan være en svær proces ikke at glemme det essentielle, og samtidig undgå at pakke for meget. For hvad er vigtigt at have med? Vi hos Naturligvis Outdoor har samlet beskrivelser af det Outwell udstyr, du får brug for på din tur. Så har du styr på det praktiske og kan nyde det vigtigste.


Skal jeg vælge et Outwell telt?


Outwell har virkelig tænkt over detaljen på deres telte. Størstedelen af teltene har vinduer, så du kan nyde et naturligt lysindfald inde i teltet - og måske en smuk udsigt til en skov eller en sø. Derudover har alle Outwell telte selvlysende barduner, der giver ekstra sikkerhed, når det er mørkt. Outwell teltene er vandtætte og kan som minimum tåle et vandtryk på 3000 mm. Derudover har de alle forseglede syninger, der ligeledes sikrer, at de er vandtætte. Outwells telt-modeller er både store og små, simple og luksuriøse. Der er Outwell telte til en hver type camping.


Er en Outwell sovepose god?


Alle vores Outwell soveposer er af højeste kvalitet. Størstedelen har en overflade af polyester, der er åndbart og hurtigtørrende - perfekt til at holde dig varm og behageligt tilpas.
Der er vigtigt at tjekke, om den sovepose du ønsker, matcher de temperaturer, du skal bruge den i. Forskellen på indholdet, åndbarheden og funktionerne er tilpasset til forskellige vejrtyper, således at der opnås den højeste komfort i de omgivelser, man befinder sig i.

Outwell har tænkt over anvendelsen, og alle deres soveposer kan lynes hele vejen ned, så du en varm sommernat kan bruge soveposen som en dyne. Derudover er de i en rektangulær form, der giver mest mulig plads i soveposen.
Outwells soveposer laves både til sommerfestivalen og fjeldvandringen. Her skal du blot være opmærksom på at læse, hvilken temperatur soveposen er beregnet til. Skal du overnatte steder, hvor det kan blive meget køligt, er det værd at investere i en af vores mere avancerede modeller, der er isoleret så godt, at de holder dig varm helt ned til under frysepunktet. Skal du på sommerfestival og ønsker en sovepose, der kan holde dig varm en sommeraften, er nem at transportere og ikke koster det store, så har Outwell ligeledes soveposen til dig. Her er det at se på vores billigere sovepose modeller. De er den samme gode kvalitet, holder dig varm og yder komfort, men er samtidig økonomisk overskuelige og lette at transportere.


Køkken- og madudstyr


Outwells køkkenudstyr er, ligesom deres andet udstyr, lavet med flair for detaljen. Du kan anskaffe dig de mere simple modeller, så du kan lave varmt mad, uden at skulle transporter for meget udstyr, eller du kan investere i de større modeller, hvis camping for dig er ikke at gå ned på udstyr. Der er til en hver smag i gasblus, køletasker og opbevaringsmuligheder.

De små ting er altid vigtige at huske. Overvej om du har brug for en lanterne, om du har husket luftpumpen, gummihammeren til teltpløkkerne og de andre småting, der er vigtige for den gode campingtur. Se vores Outwell produkter igennem og tjek, hvad du mangler.Spørg os til råds!


Vi har detaljerede beskrivelser af alle produkter her på hjemmesiden, men er du i tvivl om noget angående vores sortiement, eller de enkelte produkter, kan du altid komme forbi vores forretning på Frederiksberg eller i Kongens Lyngby. Vi har et personale parat, der glædeligt vil hjælpe dig. Du kan finde vores kontaktinformationer her. Held og lykke på din tur.