Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 >

Hestra

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Handsker fra Hestra til damer, herrer og børn


Hestra designer handsker til alpin ski, outdoor vintersport og lækre læderhandsker til hverdagsbrug. Hestra er en af verdens førende handskeproducenter, og deres handsker bruges af top vinteratleter. Hestra er et svensk mærke, der har hovedsæde i Småland og innovation, design og udvikling sker i hjertet af den natur, som handskerne skal benyttes i - i skoven, på pisterne, i bjergene.


Hestra - Fokus på hænderne


Hestra har siden sin start i 1937 været fokuseret på én ting: designe de perfekte handsker. Det betyder, at de i dag har et bredt sortiment, for hænder er forskellige og der er mange forskellige behov. Hestra har handsker, der er perfekte til alpinski, handsker der er perfekte til hiking og lækre læderhandsker til hverdagsbrug.

Deres virksomhed er fokuseret - og det betyder, at de er specialister. De ved, hvad der er at vide om størrelse, materiale, tykkelse, længe og membranteknologier, når det kommer til handsker. Deres handsker er i verdensklasse.


Hestra giver handsker til top sportsatleter


Hestra er toppen af handskedesign til diverse sportsgrene som mountain climbing, alpinski, cross country. Deres handsker bruges af nogle af verdens dygtigste atleter indenfor disse sportsgrene. Hestras design er altså pålideligt, holdbart og virker i praksis.


Småland i 1937 og Småland i dag


Hestra blev grundlagt i en lille by i Småland i Sverige i 1937 og hovedsædet er forsat her i dag. Det er her, de nye designs udvikles og nye materialer afprøves. I hjertet af de områder, hvor handskerne skal bruges, når de færdigudviklet - i skoven, på pisterne, i naturen.