Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 4 >

Robens


Robens designer noget af det bedste outdoor-udstyr. De har øje for, hvordan dit møde med naturen bedst støttes, og de designer alt deres udstyr med dette for øje. Det betyder, at de aldrig går på kompromis med de bedste tekstiler, designs og anvendelighed.

Robens udstyr er pålideligt og robust, og det er perfekt, hvis du skal vandre, campe m.v. - i stort set al slags vejr. Med udstyr fra Robens er du sikret, at dit møde med naturen bliver bedst muligt.
< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >

Hvad er Robens speciale?


Robens har gjort sig til specialister på det outdoor-eventyr, der foregår helt ude i naturen. Der, hvor hvor himlen er større end jorden, hvor stilheden er larmende, hvor et minut flyder ud i timen og dagen.

Det betyder, at Robens telte er designet i robuste materialer, der modstår naturens prøvelser. Deres soveposer tåler de kolde nætter og deres mindre udstyr har implementeret løsninger på de problemer, du typisk vil møde i naturens hverdag.


Hvad gør en Robens sovepose god?


Robens soveposer er prisvindende - og det er nemt at forstå hvorfor. Robens har øje for detaljen, og deres soveposer har unikke features, der øger komfort og mindsker varmetab, så din overnatning i naturen kan nydes uden problemer.

Ekstra isolering omkring lynlåsen mindsker varmetab, flere justerbare remme tilpasser soveposen præcis til dig og de bedste materialer, gør soveposen varm og optimerer vægten, så du nemt kan bære den i en oppakning.


Hvad gør et Robens telt godt?


Robens telte er optimale til backpacking med telt. Teltene har optimeret form, så de fylder mindst muligt - både når de er pakket ned, og når de er slået op. Det gør, at du sparer essentiel plads og vægt.

Teltenes form sparer ikke kun plads men gør dem også mere stabile mod vilde vejrforhold. Den lave teltdug lader vinden løbe hen ad siden og tager derfor ikke fat i teltdugen, når det blæser. Teltdugens membran er af højeste kvalitet og skaber et vandsøjletryk på op til 5000 mm, så du holdes tør, hvis vejret ikke holder.

Robens telte er lavet til den mobile eventyrer, der ikke lader sig stoppe - og hvis udstyr skal være derefter.


Outwell, Easy Camp og Robens - den perfekte trio.


Outwell, Easy Camp og Robens er de tre teltmærker, vi fører. Det gør vi, fordi de kan hver deres ting - og komplimenterer hinanden fantastisk. Outwell er det perfekte udstyr til familien og campingferien, med store lyse telte og hygge i højsædet. Easy Camp er den nemme løsning, og de er gode, hvis du skal afprøve camping - prisen er også fordelagtig. Og Robens er til eventyreren, de prøver naturen af og kan holde til, at naturen tester deres udstyr - det er bare at slå sig løs!