Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Outwell lufttelte

Outwell lufttelte


Outwells lufttelte er det ideelle valg til familier, som gerne vil slappe af med stil. Luksustelte der er superhurtige at rejse og pakke sammen igen og har masser af fantastiske funktioner.

Ferie er fantastisk - en pause fra hverdagens stress er netop hvad vi trænger til, det løfter både humøret og sundheden. Der er intet bedre eller lettere end et Outwell lufttelt, hvis du går efter den nemmeste opsætning. Luftteltet er rejst på ingen tid, og så kan campingferien gå i gang.


Sover man godt i et lufttelt?


I et telt fra Outwell kan man lægge sig til rette i mørke sovekabiner og ultra stille døre, der alle bidrager til en god nats søvn. Outwell forstår værdien af gode rammer til at genoplade batterierne. Derfor nytænker Outwell hele tiden måder til at give campister rolige og trygge nætter under teltdugen.

Prisvindende Quick and Quiet-døre. De bløde og lydløse magnetdøre er fremragende til personer, der sover let, da der ikke er nogen forstyrrende lyd fra lynlåsen. Det gør det muligt for forældrene at kigge ind til børnene om natten, og står man tidligt op, undgår man at vække resten af teltet.

Alle sovekabiner har ekstra mørklægning, så man ikke vækkes af solopgangen. Familien kan roligt og vågne friske og veludhvilede klar til endnu en afslappende dag sammen.


Hvordan er indeklimaet i et lufttelt, når temperaturen stiger


Et godt og behageligt indendørs klima er vigtigt for en god ferie. Luftteltene er fremstillet i særdeles åndbart teknisk bomuld, som regulerer indeklimaet i teltet, og er desuden forsynet med fleksibel krydsende ventilation fra både højt- og lavtplacerede ventilationsåbninger, der nemt åbnes og lukkes for at regulere temperaturen. Disse sikrer en god lufttilførsel, der gør indelivet frisk og komfortabelt, også når dørene er lukkede.

Sovekabinerne, der er adskilt fra opholdsrummet, gør, at familiens medlemmer kan have deres eget rum, og giver god plads til at lege, spise og slappe af. Store vinduer sørger for masser af lys indenfor og en god udsigt. Ønsker man privatliv, kan vinduerne nemt lynes op.


Nyd ferien i et Outwell lufttelt


Gør luftteltet til dit hjem med smart tilbehør og møbler fra Outwell. Når det bliver aften, kan du krybe ned i den blødeste dyneagtige sovepose på en stor luftmadras. Fyld køkkenet med udstyr, der gør livet lidt lettere.

Outwells inovative lufttelt gør det nemmere for campisten at læne sig tilbage, slappe af og nyde ferien. At komforten er den samme som derhjemme er af stor værdi, derfor udvikler Outwell selv deres telte for netop at sikre den bedste kvalitet, stil og brugervenlighed.

Se mange flere telte fra Outwell her