Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 >

Odlo

< 1 >
< 1 >

Friluftstøj i bedste kvalitet


Odlo er et kvalitetsdygtigt norsk mærke med rødder helt tilbage til 1946. Det hele startede med et behov for, at skabe premium løbetøj der kan stå imod de strenge norske vejromstændigheder. Med mottoet “Always make sure you're one step ahead" sørger Odlo stadig for, at du med deres beklædning altid er forberedt på selv de de mest barske vejrforhold, om du er på ski, vandrer eller udøver andre outdoor-aktiviteter.

Odlo er efterhånden blevet et af de førende outdoor-mærker og er anerkendt for deres brede udvalg af funktionelt sports- og friluftstøj der sikrer, at du er godt tilpas og tør under alle slags aktiviteter i kulden og kan fokusere på din præstation fremfor at fokusere på dit tøj.

Det bedste outdoor mærke


Odlos tre kerneværdier er: Ansvarlighed, handling og gennemsigtighed, der handler om deres bevidsthed om bæredygtighed, som er en rejse, de er på, sammen med deres forbrugere, for at skabe en størst mulig forandring. De stræber efter at bruge genanvendte materialer, lave slidstærke produkter samt finde på initiativer til at få nyt liv i deres ældre modeller.

Odlo udbyder performance sportstøj i højeste kvalitet til alle slags aktivteter. Deres produkter garanterer høj funktionalitet med smarte teknologier de selv udvikler, så du kommer bedst igennem dine udflugter og aktiviteter.

Varmt basislag fra Odlo


Hos Naturligvis Outdoor har vi udvalgt et stort sortiment af Odlos klassiske basislagsmodeller, der er nogle af Odlos populæreste produkter. De er lavet af materialer som genanvendt polyester og merinould, der begge to er praktiske materialer med god funktionsdygtighed. Materialerne er super svedtransporterende, så tøjet kan holde dig tør og varm, og så er de temperaturregulerende, så tøjet har en kølende eller varmende effekt afhængigt af dine omgivelsers temperatur.

Kom forbi vores butikker


Hvis du har nogen form for tvivl omkring, hvilke Odlo produkter du skal bruge, så tøv ikke med at komme forbi en af vores butikker på enten Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade. Her står der altid smilende medarbejdere, klar til at hjælpe dig på rette spor, så du går herfra med lige præcis det, der passer til dine behov.