Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 4 5 6 >

Rygsæk

< 1 2 3 4 5 6 >
< 1 2 3 4 5 6 >

Hvilken rygsæk skal du vælge?


Skal du rejse med dine ting på ryggen, er det nødvendigt med en god rygsæk. Den gode rygsæk hjælper dig på vej, så opbakningen bliver lettere at bære og turen virker langt mere overkommelig. Med den gode rygsæk kan du blot koncentrere dig om at nyde turen. Rygsække er i dag udviklet, så de passer perfekt til ryggen og hviler de rigtige steder. En god rygsæk er ikke at undervurdere, uanset om du har meget oppakning, lidt oppakning, skal på den lange eller den korte tur. Du skal til gengæld overveje hvilken rygsæk, der bedst dækker dine behov, for vi har et stort udvalg og mange forskellige typer. Gå på opdagelse i vores sortiment og find den perfekte rygsæk. Du kan også læse videre i bunden af siden og få en guide til vores forskellige typer rygsække. Hold også øje med vores spændende tilbud!

Hos Naturligvis Outdoor har vi udvalgt kvalitetsrygsække, og vores sortiment dækker mange forskellige behov. Der er mange måder at gå gennem naturen på. De lange vandreture kræver den gode vandrerygsæk. De korte vandreture kræver en anden type oppakning. Det kan også være, at du skal begive dig ud på en trekking-tur, eller måske skal du en tur i skoven. Under alle omstændigheder kommer du til at have en rygsæk på ryggen. Her kan vi hjælpe dig med, hvad du skal overveje, når du køber den. Så du ender med den optimale rygsæk og kan nyde din tur uanset, hvor du skal hen.

Skal du ud at bevæge dig i naturen, og skal du have oppakning med, findes der mange forskellige rygsække, du kan vælge. Du skal vælge den, der dækker dine behov. Herunder beskriver vi, hvilke behov det er, du skal forholde dig til, så du hverken får mindre eller mere med, end du har brug for. Vores rygsække er inddelt i tre størrelseskategorier: 5-29 liter, 30-49 liter og 50-100 liter. Vi har også rygsække til børn, som er gode og flotte til børnene. Børnerygsækken gør udflugten kortere og skolebøgerne lettere - det gør en stor forskel.


Dagsrygsækken


En dagsrygsæk er til dig, der skal ud og hjem samme dag, og derfor skal have lidt småting med til dagen, men ikke skal bære på det helt store udstyr. Her anbefaler vi de tasker, der ligger i størrelsen 5-29 liter. Der er plads til en del, men du får ikke unødigt meget vægt på ryggen. Selvom du ikke skal ud på en længere tur, er vores mindre rygsække fra Haglöfs, Osprey, Tenson og andre mærker gode kompagnoner. Det skyldes, at de har den samme teknologi som de større tasker og derfor også skåner ryggen.


Weekendsrygsækken


Skal du afsted i et par dage, kan det være en god idé at gå en størrelse op og anskaffe dig en rygsæk med en volumen på 40 til 50 liter. Her er der også plads til overnatningsudstyr som en let sovepose, regntøj, lommelygte og andre ting, man får brug for, hvis man skal overnatte.


Flerdagsrygsækken


Skal du overnatte mere end 3 nætter, hvor du kun har adgang til, hvad du finder i din rygsæk, kan du gå op til vores rygsække mellem 50 og 70 liter. Her er plads til mere udstyr og tøj til forskelligt slags vejr og terræn. Det er brugbart, hvis du krydser flere former for landskab. Det er værd at overveje, om det er muligt at pakke mindre, hvis du skal gå langt med din rygsæk på. Det er altid en fordel at tage så lidt som muligt med sig. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med essentielt udstyr. Oppakningens størrelse og vægt har stor betydning for, hvor langt du kan gå med din rygsæk. De store størrelser er gode, hvis du skal være ude i naturen længe, men ikke skal vandre alt for langt med fuld oppakning.


Ekspeditionsrygsækken


De helt store rygsække, vi har, er beregnet til udflugter, hvor du skal have meget udstyr med. Derfor kalder vi dem ekspeditionsrygsække. Skal du have sovepose, køkkenudstyr, kameraudstyr og alt muligt andet med, er vores store rygsække en lækker løsning. De er rummelige, robuste og praktiske. Ofte er de inddelt i mange forskellige rum og kan åbnes fra mange sider, så du nemt kan få fat i dine ting - selv dem, der ligger i bunden.


Spænder


Det unikke ved friluftsrygsække er, at der er tænkt over, hvordan de skåner ryggen mest muligt. Langt størestedelen af vores rygsække spændes både over brystet og ved hofterne. Dette gør, at du fordeler vægten af din oppakning på tre punkter i stedet for kun at bære med skulderne og den øverste del af ryggen. Oppakningen føles meget lettere, da vores hofter er et stærkt og stabilt punkt på vores krop. Det mindsker skader og overanstrengelser. Se derfor efter, at rygsækken spændes mere end ét sted, hvis du skal have oppakning med og være afsted mere end en halv dag.


Materiale og design


Alle rygsække er lavet i et robust materiale, der samtidig er vævet så det giver åndbarhed. De fleste af vores rygsække er inklusiv et regnslag, som kan sættes på rygsækken, hvis det regner. Dette sikrer, at rygsækken bliver 100% vandtæt. I alle vores rygsække er der tænkt over designet. Mange af vores større rygsække kan åbnes fra siden, så du kan få adgang til alle dine ting - selv når de ligger i bunden. Derudover har mange af rygsækkene separate rum i bunden og i toppen til ting, det er rart at holde adskildt fra alt andet. Har tasken et spænde ved hoften, kommer det tit med en påsat lomme på hver side. Her er det oplagt at holde telefon og andre smågenstande, det er rart, nemt at kunne finde. Mange af taskerne har også gjort plads til vand, håndklæde og andet, der kræver separate rum.


Hos Naturligvis går vi meget op i, at du passer på din krop og får det udstyr, der værner om den bedst muligt. Det er vigtigt, at du får den helt rigtige rygsæk, så du ikke begrænses af dit udstyr, men beriges af det, når du skal ud i naturen.

Vi har produktbeskrivelser på vores sortiment her på hjemmesiden, men er du i tvivl om noget, eller ønsker du personlig vejledning, har vi medarbejdere i vores butikker i Kongens Lyngby og på Frederiksberg, der altid glædeligt vil hjælpe dig, hvis du kommer forbi. Du kan finde vores kontaktinformationer her.