Køb her og hent i butikButikker & kundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt kun 39,- 100% danskejet familievirksomhed

Hurricane XLT 2 W

Teva

DKK 698,-
På lager
 • Beskrivelse

  Ikonisk 3 farvet sandel


  Hurricane XLT fra Teva er en genkendelig sandal i rigtig flotte farver - den er uimodståelig, og vi forstår godt, hvis du bare må have den med overalt. Sandalen er heldigvis rigtig god til både skov, strand og by.

  Den her fået en frisk komfortopgradering og er blevet udstyret med en lækker blød hælremspolstring og en ny, moderne sål med endnu bedre trækkraft end nogensinde før.

  Takket være en robust Durabrasion Rubber™ ydersål, som giver sandalen en stærk holdbarhed, får du fremragende trækkraft, som står godt fast på varieret underlag. Nylonskaftet stabiliserer og støtter din fod på ujævnt terræn.

  Remmene er fremstillet i hurtigttørrende webbing lavet af genbrugsplast, og dermed er sandalen oplagt at have med på stranden eller bruge som vandresandal.

  Hurricane XLT er fuldt ud justerbar med 3 remme for den mest optimale og individuelle pasform. Med en nem velcrolukning kan du hurtigt hoppe ud af sandalen, hvis du trænger til at få sand mellem fødderne.

  En robust anatomisk opbygget fodseng i blødt og behageligt EVA-skum med rigtigt god svangstøtte gør, at sandalen er lavet til eventyr hele dagen. En perfekt friluftssandal - kanoture, vandring eller hvordan du ellers nyder at tilbringe tid i naturen.

  Specifikationer
  • Hurtigttørrende webbing af genanvendt materiale
  • Nylonskaft
  • Robust Durabrasion Rubber™
  • Vegansk fodtøj, skabt af syntetiske og plantebaserede materialer
  • Anvendelse: Dagsvandringer, lette vandreture, byture
  • Vægt: 220g /sko

  Se mere fra Teva her

 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter