Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
-50% Restsalg

Zymic W Black/Sunflower

Teva

DKK 798,- DKK 399,-
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse

  Bæredygtig sportssandal


  Denne lækre Teva sandal har et sporty, men samtidig afdæmpet, udtryk til brug i hverdagen og på længere gåture. Der er anvendt mange genbrugsmaterialer til fremstillingen af Zymic W Black/Sunflower.

  Du kan nyde en hel dag i skoven eller på stranden i disse bæredygtige sportssandaler. En dejlig let og praktisk sandal, hvor den 30% genanvendte EVA-mellemsål giver en optimal og komfortabel oplevelse dagen igennem.

  Den 30% genanvendte MAX-COMFORT sålteknologi har en skumbund med dobbelt densitet for god støtte under din skridtafvikling, bevægelse og maksimal lætvægtskomfort. Zymic en lidt bredere platform for stabilitet. Mens en 20% genanvendt sprøjtestøbt ydersål giver fleksibel ydeevne.

  Zymic W Black/Sunflower sidder godt på foden med en polstret webbingoverdel med tilføjet fyldstof lavet af 100% genbrugsplast. Flere justeringspunkter giver dig mulighed for at få den absolut perfekte pasform. Derudover er sandalen behandlet med Microban, en zinkbaseret antimikrobiel teknologi, for at forhindre fodlugt.

  Farven taler for sig selv Zymic W Black/Sunflower er klar til alle de aktiviteter, som du kunne forestille dig at have den med til.

  Specifikationer
  • MAX-COMF sålteknologi
  • 30% genanvendt EVA mellemsål
  • Sprøjtestøbt ydersål (op til 20% genanvendt EVA)
  • Svejste TPU-detaljer
  • Nem velcrolukning
  • Anvendelse: Lette vandreture og hverdag

  Se Teva sandalerne her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter