Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Shorts til alle

< 1 2 >
< 1 2 >
< 1 2 >

Vandreshorts til kvinder


Hvis du skal købe shorts til en kvinde, kan det være en god idé at vælge shorts, der er designet specifikt til kvinder. Dameshorts finder du her. Disse shorts har normalt en mere feminin pasform og detaljer, der passer til kvinders kropsform og stil. Du kan finde et bredt udvalg af shorts til kvinder i forskellige længder, stilarter og stofmaterialer.


Vandreshorts til mænd


Hvis du køber shorts til en mand, kan det være bedst at vælge shorts, der er designet specielt til mænd. Herreshorts finder du her. Mænds shorts har typisk en mere maskulin pasform og stil, der er tilpasset mænds kropsform. Der er også mange valgmuligheder inden for længde, stil og stofmaterialer til mænds shorts.

Hvis du er i tvivl er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, hvadenten det er en dameshorts eller herreshorts. Besøg en af vores butikker eller ring til os på 33 21 30 30.