Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 >

On

< 1 >
< 1 >

On vandresko og vandrestøvler


On kom til verden i 2010 i Schweiz. Verdensatlet Olivier Bernard, der har vundet verdensmesterskab i duathlon tre gange, havde en revolutionerende idé til en løbesko. Allerede i dag knap ti år senere er designet ikonisk, og løbeskoen har et helt unikt design, der gør løb og vandring bedre end nogensinde før. Med et unikt fjedersystem absorberer sålen stødet, hver gang du rammer jorden og fjedrer løftet, når du sætter af til næste skridt. Heraf er beskrivelsen affødt: Det er som at løbe på skyer.

On running - Som at løbe på skyer


Det er tydeligt fra første øjekast, at On's design er noget særligt. Firmaet har også en unik historie - startet af tidligere verdensmester i løb, der fandt sammen med en ingeniør, der havde samme ambition: en løbesko, der virkelig understøttede løberen. Dette samarbejde mellem praktikeren og teoretikeren har fyldt designet med en unik ekspertise.


Et revolutionerende design


On's design hedder CloudTec og har fokus på optimal stødabsorbering og affjedring - så dine skridt både understøttes i landing og afsæt. Helion er et meget let skummateriale, der benyttes i On's såler. Helions unikke fleksibilitet skaber en responsiv og samtidig beskyttende sål.


Hvem er On? - Et prisvindende design


On er et schweizisk sportsmærke, der er grundlagt i 2010 af David Allemann, Olivier Bernhard og Caspar Coppetti. Deres design har væet CloudTec siden begyndelsen, og de har fortsat innovationen på dette grundlag siden dag 1. I dag er On repræsenteret i over 50 lande og har afdelinger i både USA, Japan, Australien og Brasilien.

Deres CloudTec første sko vandt ISPO BrandNew Award - en af de vigtigste priser indenfor sportsinnovation. I 2015 vandt deres On Cloud ISPO Gold Award for den bedst performede sko i 2015/16.


On's filosofi


1. Fokus på understøttelse, ikke korrektion
On har bevidst designet en sko, der er meget fleksibel - så den understøtter dit individuelle fodaftryk i stedet for at forcere en normal. Alle træder forskelligt og for at mindste belastning har On designet deres sko, så der er plads til individualitet.

2. Frihed for dine fødder
En sko skal have frihed - ikke være en belastning. Skoen skal være let, den skal sende dig problemfrit afsted og øge din frihed.

3. Give balance og momentum

Skoen mindsker friktion og øger fleksibilitet, så du lander og sætter af uden problemer.

4. Løb er en sport, ikke en sygdom
Mange udfordringer kan afhjælpes ved at træne. On ønsker også at give skoen, der giver dig muligheden for at træne, selv hvis du tidligere har været præget af skader. Ved at tilpasse skoen til virkeligheden - til din virkelighed - får du den bedste støtte til at gøre skridtene lettere.