Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 >

Victorinox

Den ikoniske schweizerkniv er et fantastisk stykke udstyr til store og små eventyr såvel som hverdagen. Det kompakte stykke værktøj indeholder nøje udvalgte funktioner, som gør dig forberedt på det uforudsigelige. Victorinox' ikoniske schweizerkniv er i det bedste rustfri stål og gennem en omfattende proces, gøres den ekstra skarp og modstandsdygtig. Det schweiziske design af lommekniven er noget af det bedste, man kan finde og er altid en redning på turen.

Hvad kendetegner en god lommekniv?


En lommekniv er ikke bare en lommekniv. Når så meget udstyr er presset til så lidt plads, har man uundgåeligt skulle gå på kompromis med noget af det værktøjets origniale funktionalitet - og man skal nøje udvælge, hvilket udstyr, der skal være i lommekniven. Der sker mange prioriteringer og tages mange valg, der derfinerer, hvilken lommekniv du får i lommen.

Den gode lommekniv har især styr på tre ting: lethed, funktionalitet, design

Det er de tre dicipliner, som Victorinox har mestret siden 1884.


Victorinox ikoniske schweizerkniv


Lethed: Hvordan en lommekniv føles i hånden er afgørende for, hvordan den er at bruge. Det der definerer, hvordan lommekniven er at bruge, er materialevalget. Og her går Victorinox aldrig på kompromis. De udvælger det bedste stål fra Tyskland og Frankrig. I produktionen udsættes stålet for 1050 grader, der gør det enormt robust, og det slibes meget tyndt, så det er let og skarpt. Fordi Victorinox udvælger de bedste materialer, tillader det, at de kan presse materialernes ydeevne i top.

Funktionalitet: Hvilket værktøj er nødvendigt? Det kan være svært at tænke sig til, med mindre man er ekspert. Det er Victorinox blevet. De har nøje udvalgt det udstyr, der netop bliver nødvendigt i hverdagssituationer - både ude og hjemme.

Design: Victorinox' schweizerkniv har et ikonisk design. Den røde, blanke overflade og det lille hvide kors kan genkendes af de fleste. Det lette men hårde plast ligger godt i hånden og kan holde i mange år og gennem mange udfordringer. De rundede kanter ligger optimalt i hånden - et simpelt design, der holder.


Hvornår er en schweizerkniv / lommekniv brugbar?


Du overvejer måske, hvorvidt en lommekniv er nødvendig. Den er smart, multifunktionel og kompakt - men det er altid vigtigt at overveje, hvilket udstyr man tager med sig i naturen, for hvert gram tæller, og man kan hurtigt drukne i vægt og "smart" udstyr. Alligevel bliver svaret på, hvornår en schweizerkniv er brugbar: altid. En lommekniv er altid brugbar, og vi anbefaler altid, at man investere i den til sin tur. Hvorfor? Fordi det er en garanti, at der opstår uventede situationer, eller situationer man ikke havde gennemtænkt. At have 10-20 stykker værktøj med til de situationer er helt afgørende.