Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Wood Lake 7ATC Lufttelt

Outwell

DKK 19.999,-
På lager
 • Beskrivelse

  Stort komfortabelt 7 personer lufttelt


  Wood Lake 7ATC er forsynet med Quick & Quiet Access og har plads til syv campister i tre 230 cm store Ambassador Master Bedrooms med mørke indertelte og Outwell Quick & Quiet Inner Doors.

  Det gør det perfekt til sommerens familieferie, hvor ønsket er at komme tættere på naturen og samtidig bevare en god komfort.

  Teltet kan deles op i 3 zoner til en den store familie, som ønsker følelsen af privatliv eller en praktisk løsning til småbørnsfamilien med et vådrum, tørt opholdsrum og en sovekabine.

  Det forreste indertelt er desuden perfekt til opbevaring eller som en ekstra sovekabine. Det kan nemt fjernes for at gøre opholdsrummet større ved behov for eksempelvis at samle hele familien indendøre i ly.

  Et rum til opbevaring giver jer mulighed for at have cyklen med til den mindste eller andet legetøj uden at i andre falder over det.

  Outwell Easy Access Front Door-dørsystemet kan åbnes helt og har en aftagelig bund med høje kanter i det forreste område og en netdør med adgang til midterzonen, som holder insekterne ude.

  Mens store tonede vinduer reducerer indtrængning af sollys og sikrer privatlivets fred.
  Skab en rigtig hyggestemning idendøre med HookTrack System til alsidig ophængning af lamper og andre genstande på op til 1,5 kg.

  De præformede luftstænger sikrer stabilitet og god ståhøjde med stejle sider, der maksimerer pladsen i teltet over den holdebare bund af polyethylen.

  Teltet er nemt for familien at sætte op med Outwell Easy Pegging System. Farvekoderne gør det enkelt at sætte pløkkerne i det rigtige sted og sikrer hurtig opsætning og stabilitet.

  Wood Lake 7ATC er fremstillet med Outwells eget Outtex AirTech, som er polyesterbomuld der får regndråberne til at løbe nemmere af teltet. Det har en høj modstand mod vandindtrængning takket være den tætte vævning og den måde, de naturlige fibre svulmer op på, når de er våde. Dermed elimineres kondens.

  Endnu et kvalitetsbevidst valg fra Outwell er deres Sewn-in Ground System. Et fast integreret teltunderlag, som på bedste vis holder træk, insekter, snavs og vand ude af teltet. Når underlaget er en integreret del af teltet, beskytter det mod vejr og vind nedefra og op.

  Teltenes aerodynamiske design med skjulte stænger gør det stabilt i al slags vejr. Den medfølende stormbardun fastgøres med en stærk plastik klips, og sikre herved ekstra stabilitet i stærk blæst.

  Der medfølger en transporttaske til Wood Lake 7ATC, og dermed er det bare om at komme afsted på eventyr.

  Specifikationer
  • Oversejl: Outtex® Airtech, 65% polyester / 35% bomuld
  • Antal personer: 7
  • Stangkonstruktion: Oppustelig
  • Luftkanaler: Rigid Air System ramme, der sikrer maksimal ydeevne
  • Maximalt tryk: 9 psi/0.6 bar
  • Indertelt: Åndbar 65% polyester / 35% bomuld
  • Bundmateriale sovekabine: PU-belagt Taffeta-polyester, 100% polyester
  • Bund: Dobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
  • Farve: Navy Night
  • Størrelse, pakket: 105 x 65 x 65 cm
  • Vægt: 56.8 kg.

  Se opstillingsvejledningen for Outwell Wood Lake 7ATC luftteltet her

  Se mere fra Outwell her

 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter