Køb her og hent i butikButikker & kundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt kun 39,- 100% danskejet familievirksomhed

Outpeak Warm Pants W Black

Salomon

DKK 1.098,- DKK 549,-
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse

  Klar til vinteraktiviter med Salomon


  Outpeak warm Softshell bukserne fra Salomon lever op til alle forventningerne. Bukserne til kvinder er designet til at holde dig varm og tør om vinteren - når kulde og regn lurer.

  Salomon har designet Outpeak bukserne ud fra erfaring, viden og ved at anvende deres bedste teknologier. Det er ingen hemmelighed, at Salomon er førende indenfor ski, snesport og outdoor aktiviteter i koldt vejr.

  Outpeak warm bukserne er ingen undtagelse. De tilbyder dig den ultimative varme og pasform under høj intensitet med dynamisk bevægelse.

  Med 4-vejs stretch og tekniske funktioner, såsom sideåbninger med lynlås i bunden til skiturstøvlerne, er du klar til at udforske bjerget.

  Det vindtætte stof med vandafvisende behandling hjælper med at holde elementerne på behørig afstand. Dertil er de med en lidt højere ryg for at give dig optimal beskyttelse.

  Med et par Outpeak warm er du klar til at gå vinteren i møde uanset, om du vælger at bruge dem på langrendsturen, vandreturen eller i hverdagen.

  Bukserne prioriterer din bevægelsesfrihed og komfort. Mens de har fået tilført flere lynlåslommer, som kan holde dine mindre egendele godt beskyttet, mens du nyder naturen.

  Bukserne lukkes med lynlås og knap, hvorfor de er lette at hive udover et par uldunderbukser. En sådan kombi vil give dig en fantastisk start på vinteren.

  Specifikationer
  • 92% Polymid/8% Elastan
  • Softshell
  • AdvancedSkin teknologi
  • Active fit
  • 4-vejs stretch
  • Høj ryg
  • Vandafvisende
  • Vægt: 405 g

  Find flere bukser her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter