Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

CZone Contact Glove 5 finger

Hestra

DKK 499,-
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse

  Handsker med refleksdetaljer


  CZone Contact Glove 5 Finger er et par outdoor-handsker fra Hestra, der kan bruges til en bred vifte af formål - perfekt til alle turene i det fri.

  De har en god fleksibilitet og giver god varme uden at blive store og klodsede. Så hvis du er ude efter en smidig og velsiddende soft shell-handske, har Hestra her skabt et godt match.

  I denne model er der anvendt en CZone Contact-membran inde i handskerne, der gør dem vandtætte uden det går ud over den gode åndbarhed. Det gør dem velegnede på koldere dage, hvor vejret pludselig kan skifte om til regn.

  Handskerne er i en 4-vejs strækbar polyester med et for i lækker polyesterfleece. De er forstærket med silikone på fingrene for at sikre dig et godt greb.

  Yderligere er handsken skabt med Hestras egen Eagle Grip-konstruktion. Det betyder, at handsken er formsyet for at følge håndens naturlige bøjning, hvilket gør handsken mere bekvem og sikrer et bedre greb.

  Det elastiske panel på indersiden af håndleddet, kombineret med den brede neoprenmanchet, sikrer, at handsken bliver siddende, hvor den skal. Mens refleksdetaljen øger synligheden i mørke.

  Specifikationer
  • Eagle Grip
  • CZone Contact-membran
  • Vandtætte
  • Åndbare
  • Polyester
  • Fleece-for
  • Forstærkninger
  • Manchetter i neopren

  Se flere handsker her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter