Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Joar Nubuck Cork

Hestra

DKK 699,-
På lager
 • Beskrivelse

  Varme fingre i et klassisk design


  Et par Hestra handsker er ikke at komme udenom - de kan, de vil og de gør. Heldigvis bruger Hestra deres viden til andet end tekniske skihandsker. Disse Joar Nubuck handsker er en kombination af tidløse designs og pålideligt håndværk, som gør dem velegnede til mange omgivelser og lejligheder.

  Joar Nubuck fungerer godt i hverdagen, hvor du mangler en handske fra Hestras fine Sport Classic kollektion. Denne vil begå sig godt til gå- eller cykelture samt til hverdagens transport til og fra arbejde eller studie.

  Klassisk design, komfortabl pasform og fint læder forenes i denne formidable handske. Joar Nubuck er faconsyet og med elastik ved håndledet for at sikre en god pasform, som følger hændernes naturlige stilling. Det giver fremragende komfort for fingrene - også under bevægelse.

  En rigtig velsiddende og varm skindhandske fremstillet af dejlig tykt og smidigt nubuck. Et lækkert, lunt og velgarvet koskindsmateriale, der i sig selv giver god varme og som er meget slidstærkt.

  Dertil har handsken fået en tilpas mængde Primaloft Gold isolering, så Joar Nubuck kan modstå selv den mest trælse kulde. Primaloft Gold er en eksklusiv, syntetisk mikrofiber, der binder store mængder isolerende luft i forhold til fyldmængden.

  Ind mod hånden er handsken desuden foret med blødt og lækkert 100% microfleece, der øger komforten.

  Joar Nubuck er altså en rigtig flot, varm og meget lækker handske med en suveræn komfort, hvor den øverste ribkant er af uld, og denne elegante kantafslutning af ribstrik forstærker handskens stilrene udtryk.

  Specifikationer
  • Nubuck læder
  • Wool blend: 80% Wool, 20% Polyamide
  • PrimaLoft® Gold isolering
  • 100% polyester
  • Elastisk panel

  Se mere fra Hestra her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter