Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Earth 5 Telt

Outwell

DKK 2.079,-
På lager
 • Beskrivelse

  Skønt bestseller familietelt til 5 personer


  Er du og familien til friluftslivets sjove udfordringer og afslappende effekt, så er Earth 5 teltet, som giver jer en god base for turens oplevelser. Her er god plads, så alle kan nyde ferien i ro og mag. Tonede vinduer giver familien fred fra nysgerrige blikke og de mindste en behagelig legeplads i sikkerhed for solens middagsstråler.

  Kombiner familie og friluftslivet med dette enestående Earth 5 tunneltelt fra Outwell. Det tilbyder plads til fem personer, som kan sove, hygge sig sammen og tilbringe hele ferien udenfor. Teltet er perfekt til de aktive campister, der gerne vil rejse et nyt sted hen hver dag. Det er nemlig hurtigt og nemt at sætte op.

  Teltet kommer med solid soveplads, hvor i med en god følelse vil kunne tilbringe hele ferien. Outwell går ikke på kompromis med din sovekomfort, og derfor sikrer de generelt mere plads til den enkelte, end hvad der er generelt i branchen.

  Teltet er tillige med mørkt loft og sider samt mørke gardiner over netventilationen. Dette minimerer lysindfaldet i sovekabinen, hvilket forbedrer din søvnkvalitet. Perfekt når du gerne vil tidligt i seng efter en lang dag eller nyder at sove længe i din ferie - så undgår du at vågne ved solopgang.

  Det er ikke kun jeres overnatningssted. Teltet har fremragende opbevaringsplads med en frihøjde på 175 cm i, så I både kan tage legetøj og lækkert outdoorgrej med til at skabe en uforglemmelig ferie. Teltet tilbyder en god ståhøjde, så det er næsten som at være derhjemme – bare bedre, da I er omgivet af smuk natur.

  Outwell Earth 5 er et bestseller telt. Det er kendetegnet ved et fantastisk lysindfald og god ventilation. De forskellige ventilationsmuligheder og et lyst opholdsområde gør livet på campingpladsen behageligt og bekvemt. Inviter vennerne med på camping med plads til hygge og samvær.

  Den store opbevaringsplads, to indgange og et praktisk design, med aftageligt underlag med høje kanter, som kan lægges fladt ud ved begge indgange, så man ikke snubler over det, gør teltet velegnet i al slags vejr.

  Outwell Wind Guard System sikrer enestående stabilitet i stærk blæst ved at afstive teltets oversejl med de solide stænger, hvorved vindens belastning fordeles på teltet. Dertil har teltet fuldt tapede sømme og en integreret isyet bund i inderteltet, som forhindrer træk og kravlende insekter.

  Derudover kan det fungere som et stabilt anneks til familiens teenagere og deres venner, eller hvis i er flere generationer afsted på tur. Materialet opfylder alle de nyeste brandhæmmende lovkrav til teltmaterialer.

  Specifikationer
  • Telttype: Tunneltelt med to rum
  • Oversejl: Outtex 3000 Select, 100% polyester
  • Vandsøjletryk: 3000 mm
  • Antal personer: 5
  • Stangkonstruktion: Glasfiber
  • Stænger: Duratec glasfiber 9.5-11 mm
  • Indertelt: Åndbar 100% polyester
  • Bundmateriale sovekabine: Dobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
  • Bund: Aftagelig bund med høje kanter
  • Materiale på bund: Dobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
  • Farve: Blue
  • Størrelse (pakket): 71x24 cm
  • Vægt: 9.2 kg

  Se opstillingsvejledningen til Outwell Earth 5 familietelte her.

  Se flere telte her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter