Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Oden Nubuck Cork

Hestra

DKK 550,-
På lager
 • Beskrivelse

  Sublim outdoorhandske


  En drønstærk og kraftig læderhandske, der ikke er til at slide op - perfekt til dine forskellige outdooraktiviteter. Oden Glove er en del af Hestras Outdoor-kollektion, som omfatter strengt testede handsker til vandreture, camping og andre udendørs eventyr. Disse handsker er lavet af de bedste materialer og kan modstå elementerne under enhver udendørs aktivitet.

  Fremstillet af et slidstærkt læder med holdbare egenskaber, som er voksbehandlet og syet med flammehæmmende tråd, der gør handsken anvendelig til blandt andet bålaktiviteter.

  Det er en uforet handske udelukkende lavet af nubuck okselæder. Det rustikke materialevalg gør, at handsken bare bliver flottere og flottere, efterhånden som den naturlige patina indfinder sig efter års brug.

  Denne skønne Oden Glove er formsyet og sidder fantastisk godt på hånden, så du har et godt og sikkert greb om eksempelvis båltangen.

  Den rustikke og meget slidstærke Oden Glove fra Hestra kan bruges til en lang række friluftsaktiviteter såvel som almindeligt hverdagsbrug.

  Specifikationer
  • Vægt: 150g
  • Materiale: Læder
  • Formsyet
  • Brandhæmmende tråd
  • Voksbehandlet

  Se mere fra Hestra her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter