Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Jetboil Flash 2.0 Camo Gasbrænder

Jetboil

DKK 1.350,-
På lager
  • Beskrivelse

    Camoufleret outdoorkøkken


    Jetboil Flash Camo er det profesionelle og perfekte valg af brænder, når maden skal tilberedes under åben himmel. Den er ultralet og ultrahurtigt! Gasbrænderen vejer kun 400 gram, uden gas og tilbehør, mens den kan koge en halv liter vand på 100 sek. Dermed er vandet varmt, inden du når at finde kaffen og koppen frem.

    Jetboil Flash Camo kombinerer et kompakt design med høj effektivitet, som er skabt til turbrug - shelterturen eller camping. Gasbrænderen er lavet med et nordeuropæisk standard skruegevind, så du kan købe gas til brænderen, stort set alle steder.

    Brænderen er fremstillet i rustfri stål med indbygget piezo tænding og trinløs justering. Beholderen er beklædt med et flot neoprenbetræk, som indeholder en smart varme indikator, der skifter farve, når væsken er varm.

    Der er benyttet Thermo-Regulate brænder teknologi, og monteret en Fluxring der sikrer en jævn varmefordeling, og optimal udnyttelse af brændstoffet. Jetboil Flash er i stand til at koge ca. 10 liter vand pr. 100 gram gas.

    Jetboil Flash er altså en super effektiv løsning til at varme vandet til dit frysetørrede måltid eller kaffe/te/kakao - og til dig som også gerne vil have plads til andet udstyr i tasken. Jetboil Flash måler 10.41 cm x 18.03 cm i sammenpakket tilstand.

    Sættet kan pakkes sammen i beholderen, hvor brænderen dermed også kan ligge godt beskyttet, mens du vandrer. Sættet indeholder en kande m. låg, en brænder, en stabiliserende fod, en beskyttende hætte og leveres uden gas.

    Specifikationer
    • Vægt: 0,371 kg (uden gasdåse og tilbehør)
    • Mål: 10.41 cm x 18.03 cm
    • Volumen: 1 L
    • Tripod Stabilizer
    • Pot Support
    • FluxRingTM varmefodeler
    • Neoprenbetræk med varmeindikator

    Se alt køkkengrej her
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter