Køb her og hent i butikButikker & kundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt kun 39,- 100% danskejet familievirksomhed
-50%

Barrakee Women

Salomon

DKK 1.000,- DKK 499,-
På lager
 • Beskrivelse

  Vandresko til kvinder


  Salomon Barrakkee er en tætsiddende og støttende vandresko med optimal pasform og velegnet til forskelligt terræn. Udforsk de hjemme vante skovstier, smukke middelhavsruter og al natur ind i mellem.

  Overdelen i en Barrakkee fritids- og vandresko består af åndbart 3D Mesh for maksimal åndbarhed - perfekt til sommerens oplevelser. Barrakee er skabt med en omsorgsfuld SensiFit teknologi, der tager hånd om foden fra mellemsålen til det traditionelle snøresystem. Det giver dig en god oplevelse af ekstra støtte og en perfekt pasform.

  EnergyCell EVA skum-mellemsål tilbyder god stødabsorbering, når du er på farten dagen lang. Herudover er der en praktisk stænkkant, samt en beskyttende hæl- og tåkappe, som gør skoen beskytter dine fødder ikke kun under en vandretur, men også hvor som helst, hvor du kunne have brug for en god sko.

  Ydersålen er en Salomon All Terrain Contagrip®, en robust sål med et aggressivt mønster designet til at yde sikkert fodfæste på en bred vifte af underlag - vådt, tørt, hårdt og løst.

  Specifikationer
  • Overdel i 3D mesh
  • All Terrain Contagrip ydersål
  • SensiFit™ teknologi
  • EnergyCell EVA skum-mellemsål
  • Aftagelig Ortholite indersål
  • Vægt: 330g

  Se alle Salomon sko her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter