Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Tirra W Light Earth Multi

Teva Sandaler

DKK 798,-
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse

  Teva sandal i multicoler


  En Teva er skabt til at være hele sommerens sandal. Teva Tirra er en særlig elegant, stilfuld og multifunktionel damesandal, som er pragtfuld til sommerens mange forskellige rejsemål.

  Denne sandal bringer vellykket komfort til ethvert eventyr, du vælger. Så får du lyst til en lille vandretur, så skal du bare springe ud i det, for med Teva Tirra på fødderne er du allerede godt på vej.

  Sandalen kan justeres via 3 stropper. Med gode justeringsmuligheder opstår en perfekt pasform tilpasset til din fod. Sandalen er designet med hele tre velcrolukninger, som omfavner din fod. Remmene er bløde for en behagelig komfort - også når du går lange ture.

  Hertil tilbyder en polstret Shoc Pad™ i hælen at absorbere stødene fra vandring på hårdt eller ujævnt terræn, hvor du netop har mest brug for det. Webbingen er hurtigtørrende, så intet uforudset vandhul slår dig ud af kurs.

  Sandalen er bygget op om en Robust Spider Rubber-ydersål, der er designet til også at fungere under våde forhold. Generelt er Teva sandalerne skabt til at blive udsat for vand, hvilket den klare fortrinligt. Den er desuden ekstremt holdbar og giver fantastisk trækkraft gennem terrænet.

  Specifikationer
  • Hurtigttørrende webbing lavet af genbrugsplast
  • Nem krog-og-løkke velcrolukning
  • Shoc Pad™ i hælen
  • EVA mellemsål
  • Robust Spider Rubber ydersål
  • Bæredygtigt certificeret læder
  • Vægt: 234g pr. par
  • Bedst til: Byvandring og lette vandreture

  Se alle sandaler her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter