Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Voss Czone 5-finger Black

Hestra

DKK 949,-
På lager
 • Beskrivelse

  Smidig og vandtæt skihandske til kvinder


  Voss CZone har sit navn fra eventyrets Eldorado i Vestland i Norge og er en praktisk skihandske der kan bruges på hele bjerget.

  Syet i slidstærkt, behandlet gedeskind og polyesterstof med en vandtæt, åndbar CZone-membran. Microfleece-foret er behageligt mod huden, og den syntetiske isolering tilfører varme og leder fugt væk.

  Designet er rent og enkelt med få men funktionelle detaljer. For eksempel er bredden omkring håndleddet justerbar med en paracord. En håndledsrem holder handsken sikkert på plads, når du tager den af for at justere udstyr.

  En alsidig, komfortabel skikammerat, til såvel hjemme på pisten, i parken eller off-pisten eller i andre vinteraktiviteter.


 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter