Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Newton Ridge Plus

Columbia Sportswear

DKK 799,-
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse

  Let og lækker vandrestøvle


  Skøn allround vandrestøvle til damer - perfekt til daglige gåture eller lette hiking ture i varieret terræn, hvor støvlens mellemhøjde sikrer dig god bevægelighed i kombination med ankelstøtte så der er plads til at udforske og gå offroad.

  Flot, enkel og praktisk støvle med fokus på holdbarhed og kvalitet. Den er forsynet med syntetiske stykker over hælkappen og ved tåspidsen, for forbedret slidstyrke ved hårdt brug og ture gennem varierende og opslidende terræn.

  Støvlens ruskindslæderoverdel gør den vandtæt, attraktiv og stilfuld således, at den med både lethed og robusthed begår sig i både bybilledet, på stranden eller på bjergsiden.

  Vandrestøvlerne er udviklet med en let mellemsål, som er polstret for øget støtte til selv de mest ambitiøse dagsture. Letvægt EVA materiale giver en god støtte og fleksibilitet i sålen, der desuden er udformet til at give optimal stødabsorbering.

  Ydersålen er med Non-Marking Omni-Grip - en gummiblanding der giver optimalt greb selv under svære forhold. Gummiydersålen er gearet til kilometer efter kilometer over sten, græs, grus og rødder.

  Specifikationer
  • Læderoverdel
  • Åndbart mesh-tekstil
  • Omni-Tech™
  • Techlite™ mellemsål
  • Omni-Grip™
  • Overlegen dæmpning
  • Højt energiafkast

  Se mere fra Columbia her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter