Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

X Ultra 360 Mid GTX Black/Magnet/Pewter

Salomon

DKK 1.400,-
På lager
 • Beskrivelse

  Komfortabel Salomon vandrestøvle til mænd


  Den nye Salomon X Ultra 360 Mid GTX Men's Vandrestøvle er en perfekt blanding af robust ydeevne og komfortabel fleksibilitet, skræddersyet til mænd, der søger eventyr på tværs af forskellige terræner. Denne vandrestøvle kombinerer en letvægtsfornemmelse med holdbarhed, hvilket gør den ideel til både korte dagsture og krævende vandreture.

  Støvlen er udstyret med en avanceret GORE-TEX® membran, som sikrer total vandtæthed og åndbarhed. Dette holder fødderne tørre under våde forhold, uden at ofre komforten. Den innovative 360° chassis-teknologi tilføjer ekstra stabilitet, mens fleksibiliteten bevares, hvilket gør disse støvler til det ideelle valg for varieret og udfordrende terræn.

  Ydersålen er designet med Contagrip® for at tilbyde fremragende greb og trækkraft på både våde og tørre overflader, hvilket forbedrer sikkerheden under alle forhold. Støvlens midtersektion er forstærket med avanceret dæmpningsteknologi, der absorberer stød og minimerer fodtræthed, hvilket gør lange vandreture mere komfortable.

  For at garantere en perfekt pasform, er støvlen forsynet med Salomon's SensiFit™ system, der præcist og sikkert omslutter foden, kombineret med en traditionel snørebinding for nem tilpasning til foden.

  Denne støvle er mere end bare en vandrestøvle; den er en pålidelig ledsager for dine fødder, klar til at føre dig gennem bjerge og skove med ubesværet komfort og støtte.

  Med Salomon X Ultra 360 Mid GTX Men's Vandrestøvle, er du godt forberedt til at tage imod naturens mange udfordringer.

  Vægt: ca. 345 gram

  Udforsk flere produkter fra Salomon her.


  Specifikationer:
  • Snørebåndssystem: Normale snørebånd
  • Vandtæthed: GORE-TEX
  • Foring: Tekstil
  • Indlægssål: Tekstil
  • Ydersål: Gummi
  • Overdel: Syntetisk / Tekstil

 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter