Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

X Ultra 360 Mid Gtx Women Vandrestøvle

Salomon

DKK 1.400,-
På lager
 • Beskrivelse

  Robust og komfortabel vandrestøvle til kvinder


  Den nye Salomon X Ultra 360 Mid GTX Women's Vandrestøvle er en vellykket fusion af robust ydeevne og komfortabel fleksibilitet, designet specifikt til kvinder, der søger eventyr i alle terræner. Denne vandrestøvle, med en vægt der balancerer letvægtsfølelse med holdbarhed, er ideel til både dagsture og tungere vandreture.

  Støvlen har den avanceret GORE-TEX® membran, der garanterer fuldstændig vandtæthed og åndbarhed. Det giver tørre fødder i våde forhold, uden at gå på kompromis med komfort. Den innovative 360° chassis-teknologi giver ekstra god stabilitet, samtidig med at fleksibiliteten bevares, hvilket gør støvlerne til det perfekte valg for varieret terræn.

  Ydersålen, designet med Contagrip®, givet et enestående greb og fremdrift på både våde og tørre overflader, hvilket øger sikkerheden under alle forhold. Den midterste del af støvlen er forstærket med en avanceret dæmpningsteknologi, som absorberer stød og minimerer træthed i fødderne, hvilket gør lange vandreture mere behagelige.

  For at sikre en perfekt pasform, er støvlen udstyret med Salomon's SensiFit™ system, som omslutter foden præcist og sikkert, kombineret med en traditionel snørebinding der nemt tilpasses foden.

  Denne støvle er ikke bare en vandrestøvle; det er en pålidelig partner til dine fødder, klar til at tage dig gennem bjerge og skove med ubesværet komfort og støtte.

  Med Salomon X Ultra 360 Mid GTX Women's Vandrestøvle, er du klar til at møde naturens udfordringer.

  Vægt: ca. 345 gram

  Se flere produkter fra Salomon her.

  Specifikationer:
  • Snørebåndssystem: Normale snørebånd
  • Vandtæthed: GORE-TEX
  • Foring: Tekstil
  • Indlægssål: Tekstil
  • Ydersål: Gummi
  • Overdel: Syntetisk / Tekstil

 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter