Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Ashwood 5 2024

Outwell

DKK 3.899,-
På lager
 • Beskrivelse

  Outwells Ashwood 5


  Outwells nye Ashwood 5 er det perfekte telt til familier, der ønsker en komfortabel base for deres campingeventyr. Teltet er udstyret med tre rum, og er skabt til hyggelige ferieminder væk fra hverdagens stress og jag. Teltet er fremstillet med et oversejl af Outtex® 4000 Select polyester, der sikrer en fremragende holdbarhed og beskyttelse mod elementerne. Det har en UV-beskyttelse med UPF 30+, et vandsøjletryk på 4000 mm, mens bunden er dobbeltcoated vandtæt polyethylen, hvilket beskytter mod regnvand og fugt fra jorden. Dernæst er teltet udstyret med Outwell Wind Stabilizer System (OWS-System), styrke 8, som sikrer teltets stabilitet og gør det velegnet selv når det blæser en halv pelikan. Teltet er derfor bestemt modstandsdygtig overfor al slags vejr - også den berygtede danske sommer. Det indvendige telt er lavet af åndbar polyester og udstyret med det patenterede Rear Ventilation System, som sikrer god ventilation og et behageligt indeklima. Outwells eget Sewn-in Ground System sikrer, at underlaget er en fast integreret del af teltet og står imod overfor træk i teltet, insekter, snavs og holder vandet ude. Teltets stænger er lavet af Duratec glasfiber, hvilket giver stabilitet og styrke uden at tilføje unødig vægt, og foruden at gå på kompromis med stængernes fleksibilitet. Teltet har tonede vinduer, der sikrer det rette lys og privatliv i opholdsrummet, og Premier Bedroom-sovekabinerne med det mørke loft og sider, minimerer lysindfaldet og forbedrer nattesøvnen. Desuden gør Outwells Quick & Quiet Access Door og Quick & Quiet Inner Door med magnetisk lukning det nemt og lydløst at bevæge sig rundt i teltet. Ashwood 5 har et HookTrack System til ophængning af lamper og lignende på op til 1,5 kg, samt netlommer i inderteltene, der holder mindre genstande sikkert opbevaret og lige ved hånden. Med en estimeret opsætningstid på ca. 17 minutter er Ashwood 5 både hurtigt at sætte op og pakke sammen igen, og med en pakkestørrelse på 71 x 35 x 35 cm og en vægt på 19.3 kg er det nemt at transportere mini-hjemmet, hvor end du vil.

  Oversejl: Outtex® 4000 Select polyester
  UV-beskyttelse: UPF 30+
  Vandsøjletryk: 4000 mm
  Materialesammensætning: Oversejl: 100% polyester, Indertelt: 100% polyester, Mesh: 100% polyester
  Opstillingstid: 17 minutter, opsætning – klar til indflytning: 8 minutter
  Størrelse (pakket): 71 x 35 x 35 cm
  Vægt: 19.3 kg

  Outwell Ashwood 5 tilbyder alt, hvad du har brug for til en behagelig campingoplevelse med familien eller vennerne. Uanset om du er en erfaren campist eller nybegynder, vil teltet sikre, at din tid i naturen bliver fyldt med minder og afslappende stunder.

  Se hele udvalget af telte her.


 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter