Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Stonehill 5 Air

Outwell

DKK 6.739,-
På lager
 • Beskrivelse

  Outwell Stonehill 5 Air Lufttelt


  Oplev rummelig komfort og luksus med Outwells Stonehill 5 Air lufttelt, som er ideelt til familieferier i sydens sol eller rundt omkring i det ganske danske land. Tunnelteltet har fire rum, som giver plads til fem overnattende personer og er opdelt i tre praktiske zoner til afslapning, madlavning og spisning. Med en på opstillingstid på ca. 20 minutter og en opsætningstid på 9 minutter er teltet nemt og hurtigt at sætte op.

  Stabilitet: Outwells Stonehill 5 Air er fremstillet med Outwells eget Outtex® 4000 Select polyester, som er brandhæmmende og har et imponerende vandsøjletryk på 4000 mm. Teltets aerodynamiske design og skjulte stænger sikrer stabilitet i al slags vejr, hvilket gør det modstandsdygtigt over for hård vind/vindstyrke 9 (op til 74 km/t).

  Materiale: Oversejlet er fremstillet af Outtex® 4000 Select polyester fra Outwell, som har et vandsøjletryk på 4000 mm. Derudover har det også UV-beskyttelse med en UPF på 30+, hvilket beskytter både mod regn og skadelige UV-stråler. Det åndbare polyester indertelt og den PU-belagt polyester bund i sovekabinen sikrer en komfortabel og tør nat. Teltets bund er lavet af dobbeltcoatet og vandtæt polyethylen, hvilket effektivt holder fugt og regnvand ude. Det lyse oversejlstag i varme farvetoner skaber en lys og indbydende atmosfære.

  Oppustning: Teltet er udstyret med Outwells egenudviklede Rigid Air System, som gør oppustningen med den medfølgende tovejspumpe, hvilket gør oppustningen af teltet nem og hurtig. hurtig og enkel med en maksimal trykstyrke på 9 psi / 0.6 bar. Støttende polyesterremme på de mest udsatte steder bidrager også til en øget stabilitet i al slags vejr - både den berygtede danske sommer såvel som for- og efterår.

  Sovekabine: De to mørke Premier Bedrooms sovekabiner har plads til op til fem personer og sikrer en god nattesøvn med mørkt tagpanel og sider, der minimerer lysindfaldet. Rear Ventilation System-systemet sikrer optimal luftcirkulation, mens et diskret magnetbånd i Quick & Quiet Inner Door gør det nemt og lydløst at bevæge sig ind og ud af sovekabinen.

  Pakket størrelse: 92 x 41 x 41 cm

  Vægt
  : 28.5 kg

  Outwells Stonehill 5 Air lufttelt er den perfekte ramme for uforglemmelige ferieoplevelser med familien, hvor I kan nyde hyggelige stunder og komfort i naturens skød.

  Se hele udvalget af lufttelte her.


 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter