Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Settler Field Tipitelt

Robens

DKK 8.519,-
På lager
 • Beskrivelse

  Settler Field et skønt og åndbart tipitelt


  Robens® Settler Field er et tipitelt, der viseren enestående fusion af nostalgisk charme og nutidens funktionalitet, designet til at huse op til seks personer. Dette unikke tipitelt, inspireret af traditionelle designs, er beriget med et moderne twist, der tilfører en ny dimension til din teltoplevelse. Designet med en skarp sans for detaljer og kvalitet, kombinerer Settler Field teltet æstetik fra fortiden med dagens avancerede materialer og produktionsmetoder, hvilket sikrer både en flot stil og en god robusthed.

  Robens® har ikke gået på kompromis med kvaliteten i fremstillingen af Settler Field teltet. Ved at anvende de seneste produktionsteknikker har mærket skabt et telt, der står imod tidens tand, samtidig med at det bevarer et let og åndbart miljø indenfor. En væsentlig del af dette telts design er HydroTex®-polyesterbomuld, et materiale, der er kendt for sin holdbarhed og gode åndbarhed. Dette stof sikrer, at teltet er velegnet til en bred vifte af vejrforhold, samtidig med at det opretholder et behageligt klima indeni, uanset de ydre omstændigheder.

  Designet af Settler Field teltet taler til den moderne campist, der værdsætter både stil og funktionalitet. Teltets store vinduer og netpaneler på siderne er ikke kun æstetisk tiltalende, men de giver også brugeren et bredt udsyn til omgivelserne, hvilket forstærker fornemmelsen af at være tæt på naturen. De højdejusterbare gardiner giver en fleksibel løsning for dem, der ønsker mere privatliv, samtidig med at udsigten kan nydes. Døren er designet med en ekstra bred A-ramme, suppleret af lodrette lynlåse, som giver en række adgangs- og ventilationsmuligheder samt en panoramaudsigt, der kan tilpasses brugerens ønsker.

  Robens® Settler Field er ikke bare et telt; det er en invitation til at opleve camping på en ny måde, hvor tradition møder innovation. Med sit retroinspirerede design, avancerede materialer og brugervenlige funktioner, er dette telt et ideelt valg for den eventyrlystne campist, der ikke vil gå på kompromis med stil eller komfort. Uanset om du er ude på et familieeventyr eller en afslappende ferie i naturen, giver Settler Field teltet dig en unik blanding af charme og funktionalitet.

  Specifikationer for Settler Field tipiteltet:


  • Telttype: Klokkeformet telt
  • Oversejl: HydroTex Polycotton, 65% polyester / 35% bomuld
  • Antal personer: 6
  • Stænger: 30.8-52 mm midterstang i anodiseret aluminium / 22 mm A-ramme
  • Bund: 210T Oxford polyester, 10.000 mm
  • Farve: White and Green
  • Opstillingstid (min): 11
  • Opsætning – klar til indflytning (min): 9
  • Størrelse (pakket): 87 x 31 cm
  • Vægt: ca. 20.0 kg

  Besøg også denne side, hvor du finder mange flere tipitelte.


 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter