Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
SKARP PRIS

Utah 5 familietelt med 2 sovekabiner

Outwell

DKK 5.299,-
På lager
 • Beskrivelse

  Outwell Utah 5 familietelt


  Outwell Utah 5 familieteltet er designet til at give familier den ultimative campingoplevelse. Med sin rummelige indretning og robuste konstruktion er dette telt ideelt for dem, der ønsker at kombinere komfort og funktionalitet i det fri. Uanset om du planlægger en weekendtur eller en længere ferie, vil Outwell Utah 5 være din trofaste ledsager.

  Rummelig indretning

  Outwell Utah 5 tilbyder plads til op til fem personer, hvilket gør det perfekt til både små og større familier. Teltet har et stort opholdsrum med masser af plads til at bevæge sig rundt, spise og slappe af. De separate soveafdelinger sikrer privatliv og komfort, så alle kan få en god nats søvn.

  Avanceret ventilation og lysstyring

  Et af de fremtrædende træk ved Outwell Utah 5 er dets avancerede ventilationssystem, der sikrer en konstant luftstrøm og et behageligt indeklima, uanset vejret udenfor. Teltets store vinduer er udstyret med gardiner, så du nemt kan kontrollere lysindfaldet og bevare privatlivets fred.

  Robuste materialer og konstruktion

  Outwell Utah 5 er lavet af slidstærke materialer, der kan modstå selv de hårdeste vejrforhold. Det vandtætte ydermateriale og de forstærkede sømme beskytter mod regn og vind, mens den stabile ramme sikrer, at teltet står fast og sikkert, selv i blæsende vejr.

  Nem opsætning og praktiske funktioner

  Teltet er designet med brugervenlighed for øje, hvilket gør opsætningen hurtig og problemfri. De farvekodede stænger og klare instruktioner sikrer, at selv førstegangscampister kan få teltet op uden besvær. Outwell Utah 5 er også udstyret med en række praktiske funktioner såsom indbyggede lommer til opbevaring, kabelindgange til elektriske apparater og en robust gulvplade, der holder fugt og skidt ude.

  Derfor skal du vælge et lækkert Outwell Utah 5 personers familietelt

  Outwell Utah 5 familieteltet er det perfekte valg for familier, der ønsker at nyde naturen uden at gå på kompromis med komforten. Med sin rummelige indretning, avancerede ventilationssystem, robuste konstruktion og brugervenlige design, er dette telt et sikkert hit til enhver campingtur. Invester i Outwell Utah 5 og oplev, hvordan det løfter din campingoplevelse til nye højder.

  Funktioner:
  • Kapacitet: 5 personer
  • Stort opholdsrum og separate soveafdelinger
  • Avanceret ventilationssystem
  • Vandtæt og vindtæt konstruktion
  • Nem opsætning med farvekodede stænger
  • Praktiske opbevaringslommer og kabelindgange

  Gør din næste campingtur til en uforglemmelig oplevelse med Outwell Utah 5 familieteltet – hvor komfort og funktionalitet mødes.

  Se mange flere telte her.


 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter