Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
SKARP PRIS

Avondale 6PA Lufttelt

Outwell

DKK 11.899,-
På lager
 • Beskrivelse

  Nyd Komfort og Plads med Outwell Avondale 6PA


  Outwell Avondale 6PA er det ideelle valg for familier og grupper, der ønsker at opleve camping på en komfortabel og stilfuld måde. Dette tunneltelt byder på fire rummelige rum og er udstyret med avancerede materialer og teknologi, der sikrer en tryg og behagelig oplevelse i naturen.

  Nøglefunktioner:
  Tunneltelt med Fire Rum: Designet til at rumme op til seks personer, tilbyder Avondale 6PA masser af plads med adskilte soveområder og et stort opholdsområde, hvor I kan nyde tid sammen.
  Oversejl i Outtex® 4000 Select Polyester: Dette holdbare oversejl beskytter mod vind og vejr med en imponerende vandsøjletryk på 4000 mm, hvilket sikrer, at I holder jer tørre i al slags vejr.
  UV Beskyttelse: Med en UPF 30+ rating giver teltet beskyttelse mod solens skadelige stråler, så I kan slappe af uden bekymringer.
  Rigid Air System: Teltets luftkanaler gør det nemt og hurtigt at puste op, hvilket betyder mindre tid på opsætning og mere tid til at nyde jeres campingtur. Med et maksimalt tryk på 9 psi/0.6 bar er teltet stabilt og sikkert.
  Stålstænger på 19 mm: De robuste stålstænger giver ekstra stabilitet og sikrer, at teltet står fast, selv i blæsende forhold.
  Åndbar Polyester Indertelt: For optimal komfort og ventilation, er inderteltet lavet af åndbart polyester, der holder jer friske og komfortable hele natten.
  PU-belagt Taffeta-polyester Bund i Sovekabinen: Den vandtætte bund holder fugt og vand ude, så I kan sove trygt og tørt.
  Dobbeltcoated Vandtæt Polyethylenbund: Den stærke bund beskytter mod slid og fugt, hvilket forlænger teltets levetid.
  Farve: Green: Den rolige grønne farve smelter smukt ind i naturen og skaber en behagelig atmosfære.

  Materialesammensætning:
  Oversejl: 100% polyester
  Indertelt: 100% polyester
  Mesh: 100% polyester


  Opstillingstid: Med en opsætningstid på kun 23 minutter og 12 minutter til at blive helt klar til indflytning, er teltet hurtigt og nemt at sætte op.
  Kompakt og Let at Transportere: Med en pakket størrelse på 98 x 45 x 45 cm og en vægt på 30.4 kg, er Avondale 6PA nemt at transportere og opbevare.

  Gør jeres næste campingtur komfortabel og mindeværdig med Outwell Avondale 6PA teltet – det perfekte valg for dem, der ønsker rummelighed og pålidelighed i et elegant design.

  Se mange flere Outwell lufttelte her.
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter