Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Tuija Dunjakke Green

Tenson - Svensk outdoorbrand - outdoortøj

DKK 3.299,95
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    En dejlig varm og lang dunjakke med lækre detaljer


    Tuija fra Tenson er en lækker vinterjakke med dun for og feminin pasform, der beskytter dig mod vand og vind. Jakken er udstyret med en justerbar hætte, som både kan justeres i kanten, og i toppen. Topjusteringen sikrer at hætten ikke falder ned i øjnene, selvom den er snøret ind i kanten. Hætten er foret og har en aftagelig syntetisk pelskant som forhindrer at vind, sne og støvregn når ansigtet.

    Jakken lukkes med en god, kraftig tovejs ykk lynlås. Foroven er der fleecebeskyttelse mod den kolde lynlås Yderstoffet er kraftigt og vind og vandafvisende og foret er en kombination af en denimlignende bomuld og en flot vinrød polyester satin. Jakken er foret med dun, som er fantastisk til at holde varmen uden at fylde særligt meget og er meget komprimerbart samtidig med at de ekspanderer hurtigt igen efter komprimering. Dun er meget luftigt og lader derfor huden ånde.

    Der er lynlåse for enden af ærmerne så det er nemt at komme i jakken og man kan lave plads til luffer. Ærmerne er konstrueret sådan at der er god bevægelsesfrihed. Der lynlåslommer til hænderne med fleecefor og en brystlomme med lynlås. Der er også en lynlåsinderlomme.

    Jakken har lækre syntetiske læderdetaljer, såsom et bærestykke der beskytter jakken mod vand og lynlåsbelægning på ærmerne. Bagpå jakken er der et bredt stykke med elastiske syninger som giver en god pasform i taljen. Ryggen forlænget så den går godt ned bagpå.

    Denne super lækre vinterjakke er lige så skøn i skoven som på strøget. Læg jakken i kurven, så sender vi den til dig hurtigst muligt Specifikationer:
    Vokset yderstof
    Inderstof: polyestersatin og bomuldsfor
    Dun
    Vandafvisende og vindtæt
    Justerbar hætte med for og syntetisk pelskant
    4 lommer
    Lynlås i ærmerne
    Ydermaterialet er 65% polyester og 35% bomuld og resten er 100% polyester
    Syntetisk læder

  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter