Køb her og hent i butikButikker & kundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt kun 39,- 100% danskejet familievirksomhed

Exohike W Black Vandrestøvle

Ecco

DKK 1.600,- DKK 800,-
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse

  Støvle til den vilde vandre


  ECCO Exohike yder sublim støtte til de nye spændende eventyr, som venter derude i den store verden.
  Den er som skabt til at gå på oplevelse, og du kan roligt byde den lidt af hvert.

  Den er fremstillet af slidstærkt yaklæder, der er bearbejdet på ECCOs egne garverier ved hjælp af vandbesparende ECCO DriTan teknologi. En beskyttende teknologi, der både sænker vand- og kemikalieforbruget i garvningsprocessen.

  Støvlen har innovative egenskaber, så du kan bevæge dig ubekymret omkring i alle terræner.

  Især det vandafvisende ydre, som er understøttet af ECCO HYDROMAX teknologien, sikrer dig tørre fødder på vandreturen. Her har du støvlen til flere uger i vildmarken, hvor du har brug for at kunne stole på din støvle.

  Det smarte design gør EXOHIKE nem at vedligeholde, så du behøver ikke hoppe rundt mellem vandpytterne på stien, men nyde naturen, mens du er der. Med en hurtig og nem rengøring kan du tage støvlen på til hverdagsbrug, når du er hjemme igen. Den kan nemlig snildt bruges på de våde dage, som den primære støvle henover vinteren.

  Du er godt hjulpet på vej med en fremragende skridsikkerhed takket være MICHELIN gummiydersålen. Den er skabt med et unikt og stærkt mønster – perfekt til vådt vejr og ujævnt terræn.

  De perforerede detaljer langs kanten giver det allerede cool design lidt ekstra kant. ECCO Exohike tilbyder dig både udseende og kvalitet.

  En blød og let ECCO PHORENE mellemsål giver en suveræn returenergi i din skridt afvikling, mens den innovative ECCO FLUIDFORM Direct Comfort teknologi giver dig en værdifuld fleksibilitet.

  PROSOMA hælkoppen omslutter hælen og sikrer beskyttende støtte og en tæt pasform. Den polstrede kant giver ekstra komfort, og trækstropperne gør skoen let at tage af og på, når du når lejrpladsen efter en strabadserende dag.

  Specifikationer
  • Ecco Hydromax
  • Ecco DriTan
  • Ecco Phorene
  • Ecco Fluidform Direct Comfort
  • MICHELIN

  Se flere vandrestøvler her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter