Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Exohike M Black

Ecco

DKK 1.600,- DKK 800,-
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse

  Vanvittig vandrestøvle til herre


  EXOHIKE giver dig mulighed for at bevæge dig frit og i alle terræner. En fantastisk støttende vandrestøvle som tilbyder dig en unik vandreoplevelse.

  Den holder til utallige kilometer i udfordrende og varierende terræn. Den særlige støttende PROSOMA hælkop smyger sig rundt om hælen og sikrer en tæt pasform, som værdsættes højt, når nye områder skal udforskes.

  På en vandretur er det vigtigt med en blød og let ECCO PHORENE mellemsål. Den giver en fremragende skridtafvikling og returenergi, mens den innovative ECCO FLUIDFORM Direct Comfort teknologi giver fleksibilitet, når du er i bevægelse.

  MICHELIN gummiydersål med et unikt mønster, der sikrer et fremragende fodfæste og høj stabilitet. Hertil kommer et skridsikkert gummiindlæg ved mellemfoden.

  Vandafvisende og med god skridsikkerhed takket være gummiydersålen – perfekt til vådt vejr. Det er ECCO HYDROMAX som holder dine fødder tørre, når du vandre gennem vildmarken og vejret viser sig fra sin våde side.

  ECCO EXOHIKE, som er skabt af slidstærkt yaklæder, er fremstillet på ECCOs egene garverier ved hjælp af vandbesparende ECCO DriTan teknologi.

  De perforerede detaljer langs kanten giver det allerede cool design lidt ekstra kant, hvilket tillader at støvlen bliver til en kvalitets hverdagsstøvle.

  Det smarte design gør EXOHIKE nem at vedligeholde, mens den polstrede kant giver ekstra komfort, og stropperne gør skoen let at tage af og på.
  En unik støvle som vil bringe dig glæde, hvis du er et rigtigt friluftsmenneske og kan lide et eksklusivt outdoorlook.

  Specifikationer
  • ECCO DriTan teknologi
  • ECCO HYDROMAX teknologi
  • ECCO PHORENE mellemsål
  • ECCO FLUIDFORM Direct Comfort teknologi
  • Støttende PROSOMA hælkop
  • MICHELIN gummiydersål

 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter