Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Cloudventure WP Denim/Midnight Vandresko

On

DKK 1.398,- DKK 500,-
På lager
 • Beskrivelse

  Vandreskoen til kupperet terræn


  On Cloudventure WP, en fantastisk komfortabel sko med et meget stort anvendelsesområde under alle vejrlig forhold. Lige så praktisk - lige så elegant. Den har funktioner til at gøre følgeskab på løbeturene og et udseende som er hverdagen værdig. On Cloudventure er ideelle både til løbetræning, vandreture og hverdagsbrug.

  Det er et yderst fleksible ultralette sko, hvor vægten er holdt nede på minimale 250 gram per sko. Dermed får du et optimalt udgangspunkt for en lang vandre- eller løbetur. Vægten er selvfølgelig ledsaget af Zero Gravity Cloud-elementerne, som giver en svævende gang og ekstrem støddæmpning i landingen.

  100% vandtætte! Ons tyndeste og mest åndbare membran holder vind og vand ude og samtidig tillader dine fødder at komme af med overskudsvarmen. On-membranen er 100% vandtæt, hvilket gør Cloudventure ideelle til eventyr i alt slags vejr. Både membranen og overdelen af hurtigttørrende kunststof.

  Skoene er skabt med et forbedret Missiongrip™, en mønstret og skridsikker sål, så du altid står fast også på regnvejrsdagene.

  Den nykonfigurerede CloudTec® -teknologi forener kræfterne med den særlige Helion™ -superskum i mellemsålen, så du opnår maksimal komfort på både vandre- og løbeturene gennem kuperet og varierende terræn.

  On Cloudventure WP her i en ny flot farvekombination - denim/midnatsblå. Skoene er desuden strækbare og overdelen vil forme sig efter foden, og dermed er de ekstra behagelige at have på, hvorfor de hurtigt bliver en favorit i garderoben. Cloudventure WP er med andre ord lige så blød og behagelig, som den er vejrbestandig.

  Specifikationer:
  • 80% genanvendt polyester
  • 100% vandtætte
  • Missiongrip™
  • Zero Gravity Cloud
  • Helion™
  • CloudTec®
  • Speedboard®
  • Vægt: 250 g pr sko


 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter