Køb her og hent i butikButikker & kundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt kun 39,- 100% danskejet familievirksomhed

Peakfreak X2 Outdry Vandresko

Columbia

DKK 998,- DKK 499,-
På lager
 • Beskrivelse

  Suveræn hverdagssko


  Med Peakfreak X2 har Columbia kombineret komforten og stødabsorberingen fra en løbesko med stabiliteten og robustheden fra vandreskoen. Du får dermed en sko, der er perfekt både som en let vandresko til rejse- og vandrebrug eller som en komfortabel og robust hverdagssko.

  Der er anvendt Columbias Techlite teknologi, hvor de støttende elementer er flyttet til ydersiden af skoen, og du derfor har de bløde materialer direkte under din fod. Dermed er risikoen for vabler minimeret og komforten helt i top. Techlite teknologien betyder desuden, at skoen løbende tilpasser sig til din fod samtidig med, at den tilbyder god fleksibilitet, så pasformen kun bliver bedre i brug.

  En stærk og solid Omni-Grip ydersål med en robust profilering giver suveræn trækkraft og greb på sten, jord, mudder og næsten alt andet, du møder på dine offroad eventyr. Skoen er yderligere forstærket med et højt kantbånd ved både hæl og tå, der beskytter skoen imod slitage.

  Peakfreak X2 er fremstillet med Columbias Outdry membran, der gør den helt vandtæt, men dog tillader fugt og overskudsvarme at passere gennem membranen. Dermed er det en sko, som kan anvendes henover sæsonerne.

  Specifikationer:
  • Vandtæt og åndbar Outdry teknologi
  • Udtagelig single-density EVA indersål
  • Lavprofileret Techlite mellemsål
  • Non-marking Omni-Grip gummi ydersål
  • Vægt: 350 gram / sko

  Se flere herresko her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter