Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Cloudvista Frost Ink

On

DKK 1.298,- DKK 649,-
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Skabt til oplevelser og bevægelse


    Cloudvista er én af Ons letteste modeller, hvilket er et fremragende udgangspunkt for enhver trailløber eller ej. Denne lette og alsidige sko er din ven på sporet, den er tiltænkt både løb og speed-hiking på stier og hårdere underlag generelt. Cloudvista er skoen til enhver trailløber eller dig, som gerne vil have samme egenskaber til brug i et lavere tempo – du får ingen sure miner fra skoen. Det vigtigste er at være ude og være i bevægelse, hvilket Cloudvista altid støtter op om.

    Ultralet og alsidig, Cloudvista kombinerer Helion™ superskum med den nykonfigurerede CloudTec® for uovertruffen komfort. De helt unikke og fantastiske forenede kræfter giver maksimal stødabsorberende komfort på både vandre- og løbeturene på skiftende underlag.

    Mens det altid pålidelige Missiongrip™ betyder god trækkraft i underlaget samt stabil skridsikkerhed på kort og mellemdistanceturene, så tilbyder Speedboard® -indlægget mellem inder- og mellemsål at omdanne den energi, der genereres, når din fod lander til fremadgående bevægelse, dermed får du kvalificeret hjælp til en optimal skridtafvikling.

    Den er lavet til at svæve gennem skoven, og den er udviklet i de schweiziske alper, så terrænet bliver aldrig for krævende. Den er med sin ekstra kraftige mellemsål og Zero-Gravity™ -opbygningen lavet med en endnu mere udtalt dæmpning end de mere traditionelle modeller fra On, så du er rustet til alle udfordringerne i det krævende terræn.

    Ubesværet smidighed, Cloudvistas overdel giver dig komfortfokuseret smidighed. Den smidige overdel er fremstillet af både slidstærkt og meget velventilerende og hurtigttørrende kunststof, som er så tilpas blødt og smidigt, at skoen hurtigt og umiddelbart vil forme sig efter foden, så du kan bevæge dig frit, selv over det mest ujævne underlag.

    On har med den unikke CloudTec® -teknologi skabt en fantastisk tilpasningsdygtig sål på deres unikke sko, hvilket giver en høj alsidighed, smidighed og komfort. Det handler om at nyde oplevelsen og spændingen ved at være i naturen. "Unlock the trail" med Cloudvista, den perfekte sko til skovturen – gående eller løbende!

    Specifikationer:
    • Superlet materialevalg
    • Slidstærkt og hurtigttørrende kunststof
    • Ekstra dæmpende Helion™ superskum
    • CloudTec® -teknologi i mellemsål for uovertruffen komfort
    • Zero-Gravity™ mellemsål
    • Missiongrip™ ydersål for optimalt fæste
    • Anvendelse: Trailløb, speed-hiking, let vandring
    • Vægt: 280 g pr par

    Se det store udvalg fra On her



  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter