Butikker & kundeservice: 33213030
1-3 dages levering
Byt og afhent i butik
Fri fragt over 500,- (PostNord u. omdeling)
L7 LED Lygte

L7 LED Lygte

DKK 449,95
Denne vare er udsolgt

Trofast lommelygte til dig der skal på eventyr


L7-lommelygten fra Led Lensers er en robust lille fætter der er ideel til mere krævende udfordringer som bjergvandring eller ørkenvandring.

L7 er til dig der skal kunne stole på dit udstyr og har brug for en lommelygte, der skal have en lang brændetid og en fænomenal lysvidde. Hemmeligheden bag lommelygtens ekstreme holdbarhed er det polycarbonatmateriale, lygtens skal er lavet af.

Materialet er utrolig robust og beskytter lygtens elektronik mod kulde, varme og stød. Også lygtens minimale vægt, på ikke mere end 135g, er polycarbonatskallens fortjeneste. L7 er udstyret med Led Lensers Advanced Focus System, som giver dig mulighed for i mere eller mindre grad at fokuserer lyskeglen. Ved at skrue på lygtens hoved, kan du altså skifte mellem en bred og en fokuseret lyskegle.

En kæmpe fordel når du vandre i mørke omgivelser, da man kan have brug for en bred lyskegle til at orienterer sig og en fokuseret lyskegle til at se nærmere på et stykke udfordrende terræn eller et dyr.

Led Lensers L7-lommelygte er et produkt i særklasse og en god investering, hvis du skal på en længere tur ud i vildmarken. Så læg lommelygten i kurven, så sender vi den til dig så hurtigt som muligt.

Specifikationer:
Længde: 133 mm
Vægt: 135 g
Brændetid: 42 timer
Lysvidde: 225 m
Batteritype 3XAAA


Relaterede produkter