Køb her og hent i butikButikker & kundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt kun 39,- 100% danskejet familievirksomhed

Cloudventure Glacier/torn

On

DKK 1.298,- DKK 650,-
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse

  Super funktionel sko


  Cloudventures blødeste overdel til dato er ikke bare let, den er også åndbar, ekstremt holdbar og omkring 80 % af den anvendte polyester er genbrugt. En perfekt sko til sommerens ture, hvor der er garanteret perfekt ventilation og en langvarig pasform for maksimal beskyttelse og komfort.

  En sko med god fleksibel støtte indvendigt til din mellemfod. Denne tredje generations Cloudventure er forsynet med en ny CloudTec® teknologi, som yderligere har slået sig sammen med Helion™ superskum for at tilbyde dig det ypperste indenfor støddæmpning. Dette også gennem ujævnt og kompliceret terræn. Dermed er skoen det perfekte match til de tekniske stier.

  De støddæmpende teknologier står ikke alene. Speedboard® teknologien er hemmeligheden bag en anden af skoens fantastiske evner. Speedboard® konverterer bløde landinger til eksplosive afsæt for den ultimative skridtafvikling, som mindsker belastningen og reducerer muskeltrætheden. Speedboard® giver direkte og hurtig feedback fra jorden. Opbygningen af sålen er altså en individuel enhed, som reagerer på dine unikke bevægelser.

  Grundlæggende god kontrol opnås takket være det forbedrede Missiongrip™, som tilbyder On's bedste greb til dato. Missiongrip™ giver det dig fantastisk greb i forskelligt underlag og hjælper dig hurtigt op og ned ad bakkerne.

  Specifikationer:
  • 80% genanvendt polyester
  • 100% vandtætte
  • Missiongrip™
  • Zero Gravity Cloud
  • Helion™
  • CloudTec®
  • Speedboard®
  • Vægt: 310 g pr sko


 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter